Когато извършите Вашата поръчка чрез нашия онлайн магазин или по телефон, ние пускаме продуктите, които сте поръчали, по куриер в същия ден, в който е направена поръчката. Това означава, че Вашата пратка ще пристигне при Вас най-рано на следващия работен ден.

Ако сте задали специална бележка, където сте описали, че имате изисквания за час и ден на доставката, тогава ще се съобразим с Вашето желание. Единствено не се наемаме да обещаем, че можем да доставим поръчка от един ден за същия този ден (възможно е само ако имаме свободен търговски представител, който да ви донесе поръчаните продукти в рамките на този ден, тъй като куриерските фирми не изпълняват подобни доставки).

Работим с куриерски фирми “Спиди”:

 

 

При поръчка под 120лв., доставката ще бъде за сметка на клиента. Изчислява се в зависимост от тарифния план на куриерска фирма “Спиди”.  

Ако Вашата поръчка е на стойност над 120 лв, доставката Ви е безплатна.

Ако не Ви устройват условията за доставка за определена поръчка, винаги можете да дойдете и да закупите избраните продукти от нашия офис/магазин. Можете да ни намерите на адрес:

(ако тази карта не се визуализира отидете на >>> Контакти )

Също така можете да поръчвате продукти от онлайн магазина ни с опция за взимане от нашия магазин. Условието е в полето за бележки да напишете, че искате да запазите продуктите за взимане от офис на място. Тогава ние ще запазим поръчаните от Вас продукти и ще изчакаме плащане при получаването им, когато дойдете в магазина.

Плащане:

Плащането на Вашата поръчка може да извършите по следните начини:

Наложен платеж (при получаване на пратката)

        По банков път 

С дебитна/кредитна карта

С PayPal

Продуктите, платени или капарирани предварително, се запазват само след постъпване на плащането.

За всяка поръчка можете да получавате фактури, но първо трябва да ни уведомите за това, след което да ни предоставите данните за фактура. Обикновено фактурата пристига заедно с поръчката, но ако сте закъснели с нейното заявяване, можем да Ви я изпратим отделно по куриер.

За повече въпроси относно начините на поръчване, плащане и доставка, може да ни позвъните на тел.: 02 958 1213 или ни пишете тук: