Дата

15 юни 2024год.

Място на провеждане

хотел Балкан

Начало

Начало:09:00ч.
Край: 18:00

Последната иновация: СПАРК алайнери по-комфортни и по-незабележими

Фирма Консидент има удоволствието да Ви покани на събитие, организирано съвместно с фирма Ормко, на тема “Спарк: иновация в поставянето на алайнери”. Събитието ще се проведе на 15 юни (Събота) в гр.София, хотел Балкан от 9:00ч.

Очакваме Ви!

Технологията зад СПАРК: Последни иновации в производствените технологии.

Алайнерите “СПАРК” са изработени от TruGEN™: последната иновация в материалите за създаването на алайнери. Патентован материал, който доказано е по-незабележим, по-устойчив и гарантира запазването на цвета. Предоставя по-добър контакт между зъбите и алайнера, което от своя страна е водещ фактор за успешното лечение. Доказано осигурява устойчиво задържане на силата, което води до по-ефикасно и ефективно движение на зъбите.

*в сравнение с водещия бранд за алайнери

Незабележими, по-удобни

Дискретна алтернатива на традиционните брекети. Полирани ръбове, които осигуряват по-голям комфорт по време на лечението.

*slide to see the difference

Контрол във вашите ръце

Софтуерът Spark™ Approver е предназначен да постави по-голям контрол в ръцете на лекаря. Вградената гъвкавост ви позволява да зададете множество настройки при подаване, да добавите напълно адаптивни функции като приставки, куку, *атачмънти и да визуализирате прогнозирания краен резултат от лечението чрез симулирани корени.

Регистрация

Регистрация

За членове на БОАО

Регистрация

Shopping Cart
Абонирайте се за актуални оферти!
Благодарим Ви, че се включихте! Вече ще получавате всичките ни актуални промоции.
X
Scroll to Top
За поръчка или повече инфо