Практически ортодонтски курс върху типодонт "Damon System"

Лектор

Д-р Галина Настева-Димова

Дата

20-21 Октомври 2023год.
(петък и събота)

Място на провеждане

В офиса на фирма
Е.М.23-Консидент
гр.София, ул.Деян Белишки 62

Начало

Начало:09:00ч.
Край: 18:00

Д-р Галина Настева-Димова

Д-р Галина Димова е единственият в България сертифициран преподавател за обучение с тази система. 1991 г. – частна практика 1993 г. – специалност Ортодонтия 1990 – 2001 г. – преподавател в Катедра по Ортодонтия в Стоматологичен факултет, гр. София Специализации, курсове и участия в конгреси: САЩ, Монако, Испания, Италия, Австрия, Германия, Гърция, Турция Член на Българско Ортодонтско Общество, Европейската Ортодонтска Асоциация, Американската Асоциация на Ортодонтите, Световната Федерация на Ортодонтите

Защо да изберем "Damon" системата?

Клинично доказана технология за пасивно самолигиране и бързо движение, с ниско триене на зъбите.При Damon Q системата, триенето между брекета и дъгата е максимално намалено, така че зъбите да могат да се движат възможно най-плавно и непрекъснато, до достигане на идеалното си положение. Различават се с това, че дъгата не се захваща с ластична лигатура в специален слот, интегриран в брекетите, което не предизвиква триене и натиск. “Damon Q” е самолигиращ се брекет, който поставя изцяло нова концепция за ортодонтско лечение. “Damon Q” ви осигурява по- бързо, по- контролирано движение на зъбите и неповторими клинични резултати.

За курса

Курсът има лекционна и практическа част. По време на практическата част залепяте брекетите върху типодонт, преминавате през всички фази на лечението и имате възможността да видите движението на зъбите с различните дъги, в различите етапи. Курсът е сертидициран от фирма ORMCO.

Абонирайте се за актуални оферти!
Благодарим Ви, че се включихте! Вече ще получавате всичките ни актуални промоции.
Scroll to Top
За поръчка или повече инфо