Всичко за Вашата ортодонтска пракитка

Където качеството среща професионализма!

Постигнете така желаната "Холивудска усмивка" в комфорта на дома си. Бялата усмивка е на един клик разстояние...

1

Изберете подходящият за Вас вариант

Избелващите системи на Philips ZOOM се предлагат в два варианта: Philips ZOOM Day White 6% и Philips ZOOM Nite White 16%

2

Начин на употреба

Използвайте веднъж, на ден, за 14 последователни дни; Уверете се, че сте почистили и подсушили зъбите си, преди поставянето на шините; Нанесете малко количество избелващ гел, във всяко отделение на шината; Премахнете шината и изплакнете, за да премахнете остатъците от гел;

3

Радвайте се на блестяща усмивка

Разнообразие

Всичко, от което имате нужда, за провеждането на успешно ортодонтско лечение, на едно място. Независимо дали предпочитате метални или естетични брекети, или вашата страст е “невидимата” ортодонтия, може да намерите желаните продукти при нас!

Качество

Фирма Е.М.23-Консидент е на българския пазар повече от 30 години и до днес работи упорито за въвеждането на дентални продукти, които осигуряват на зъболекарите отлични резултати и клиничен комфорт, а на пациентите-спестяване на време и безболезнено лечение.

Индивидуалност

Наша цел е да покрием Вашите изисквания. Избор на прескрипция, слот, торкове за различните зъби и всичко това на един клик разстояние.

Бърза доставка

Поръчки, направени преди 15:30, се доставят още на следващия ден! За суми над 120лв. доставката е безплатна. 

За нас

Минимално инвазивно лечение

С бързото развитие на съвременните технологии сме стигнали до етап, в който са разработени различни техники за лечение, които могат да бъдат приложени във всички клинични ситуации с успешни резултати.

Какво по-важно от това пациентът да е щастлив?

Ние, от фирма Консидент, вярваме, че минимално инвазивния подход води до по-добри и по-бързи резултати, без болка, което пък от своя страна води до усовлетворени пациенти.

Партньори

Наши партньори са световно известни фирми, които създават новите, високотехнологични продукти за ортодонтията и са синоним на качество и професионализъм.

Цел

Изграденото доверие с клиентите е най-важната политика във фирмата и благодарение на това доверие, и на Вас, ние успяваме толкова дълги години да предлагаме качествени и иновативни продукти.

"Където качеството среща професионализма"

Фирма "Е.М.23-Консидент" е вече повече от 30 години на българския пазар и смеем да твърдим, че никога не сме правили компромиси с качеството на продуктите, които предлагаме.

Къде да ни намерите:

Shopping Cart
Абонирайте се за актуални оферти!
Благодарим Ви, че се включихте! Вече ще получавате всичките ни актуални промоции.
X
Scroll to Top
За поръчка или повече инфо