Марки

В тази секция ви представяме основната информация за марките, които предлагаме:

(кликнете върху логото на всяка марка, ако искате да посетите официалния  сайт на марката)

 

Системата Damon™ поставя изцяло нова концепция за ортодонтско лечение. Системата Damon™ Ви осигурява по- бързо, по- контролирано движение на зъбите и неповторими клинични резултати.

Inspire Ice™ са естетични сапфирени брекети от най-ново поколение и тази марка е една от най-доказалите се в световен мащаб за лечение на ортодонтски проблеми.

Ormco™ с близо 60-годишна история в предоставянето и произвеждането на иновативни, висококачествени ортодонтски материали, фирма Ormco™ се е доказала като световен лидер на пазара.

 

Philips Zoom™ е подразделение на марката Philips™ и основно е специализирана в производството на избелващи системи и лампи за избелване на зъби. Системите, които марката предлага са за домашно и кабинетно ползване и се класират сред най-висококачествените избелващи системи, спрямо всички световни производители на системи за избелване.

Системите от тази марка се характеризират с оптимален резултат на действие, по-голямо количество избелващ гел и много по-щадяща зъбния емайл формула на избелване. Бихме подчертали, че тези системи наистина са иновативни и съобразени с най-модерните тенденции за избелване.

DenMat™ е американска марка лидер в производството на стоматологична техника, апарати и материали. Марката предлага иновативни и висококачествени продукти, а апаратите й са от най-ново поколение и са в крак с най-новите методи на диагностика и лечение.

 

Bisco™ е американска фирма, производител на стоматологични материали за изграждане и реставрации (цименти, адхезиви, фотополимери, бонд, ец, лепила за брекети и др.). Марката е отличена с множество отличия и сертификати за качество, а материалите под нейното име са известни с това, че притежават качества на най-иновативните, устойчиви и лесни за обработка дентални материали. 

 

 

 

 

 

 

SoWash™ е марка, производител на душове за орална хигиена, с които грижата за зъбите може да се превърне в наистина професионална, дори у дома. Душовете са много лесни за използване и изключително качествени. Подходящи за по-прецизно почистване при хората, носещи брекети. За качеството, което предоставят, попадат в изключително изгоден ценови клас.

 

 

 

 

От 1994год. , компания “Unica Group” е водещ лидер в производството на кабинетни и домашни избелващи системи. С повече от двадесетгодишен опит и благодарение на непрекъснатите инвестиции в научноизследователската дейност, “Unica Group” е на водеща позиция в избелването на глобалния пазар.

 

 

Beverly Hills Formula™ е ирландска марка, производител на висок клас избелващи продукти за орална хигиена (пасти за зъби и води за изплакване). Продуктите, които марката предлага, са разнообразни и съобразени с индивидуалните нужди на всеки. Общо се характеризират с висококачествена модерна формула, по която са разработени, избелващи зъбите свойства, и с това, че не съдържат абразиви, които нараняват зъбния емайл.

Повече информация за продуктите на марката можете да намерите на официалният сайт за Бълагария www.beverlyhillsformula.bg

 

 

 

Silver Care™ или “Сребърна защита за вашите зъби!”, както е мотото на марката, е италианска фирма, произвеждаща продукти за орална хигиена (пасти за зъби, четки, конци за зъби и др.), които имат специално антибактериално действие, дължащо се на сребърните йони, участващи в тяхната разработка. Всеки продукт от серията се характеризира със специфични антисептични и антибактериални свойства, дължащи се на силата на среброто.

 

Shopping Cart
Абонирайте се за актуални оферти!
Благодарим Ви, че се включихте! Вече ще получавате всичките ни актуални промоции.
X
Scroll to Top
За поръчка или повече инфо