Марки

В тази секция ви представяме основната информация за марките, които предлагаме:

(кликнете върху логото на всяка марка, ако искате да посетите официалния  сайт на марката)

 

Системата Damon™ поставя изцяло нова концепция за ортодонтско лечение. Системата Damon™ Ви осигурява по- бързо, по- контролирано движение на зъбите и неповторими клинични резултати.

Inspire Ice™ са естетични сапфирени брекети от най-ново поколение и тази марка е една от най-доказалите се в световен мащаб за лечение на ортодонтски проблеми.

Ormco™ с близо 60-годишна история в предоставянето и произвеждането на иновативни, висококачествени ортодонтски материали, фирма Ormco™ се е доказала като световен лидер на пазара.

 

Philips Zoom™ е подразделение на марката Philips™ и основно е специализирана в производството на избелващи системи и лампи за избелване на зъби. Системите, които марката предлага са за домашно и кабинетно ползване и се класират сред най-висококачествените избелващи системи, спрямо всички световни производители на системи за избелване.

Системите от тази марка се характеризират с оптимален резултат на действие, по-голямо количество избелващ гел и много по-щадяща зъбния емайл формула на избелване. Бихме подчертали, че тези системи наистина са иновативни и съобразени с най-модерните тенденции за избелване.

DenMat™ е американска марка лидер в производството на стоматологична техника, апарати и материали. Марката предлага иновативни и висококачествени продукти, а апаратите й са от най-ново поколение и са в крак с най-новите методи на диагностика и лечение.

 

Bisco™ е американска фирма, производител на стоматологични материали за изграждане и реставрации (цименти, адхезиви, фотополимери, бонд, ец, лепила за брекети и др.). Марката е отличена с множество отличия и сертификати за качество, а материалите под нейното име са известни с това, че притежават качества на най-иновативните, устойчиви и лесни за обработка дентални материали. 

 

 

 

 

 

 

SoWash™ е марка, производител на душове за орална хигиена, с които грижата за зъбите може да се превърне в наистина професионална, дори у дома. Душовете са много лесни за използване и изключително качествени. Подходящи за по-прецизно почистване при хората, носещи брекети. За качеството, което предоставят, попадат в изключително изгоден ценови клас.

 

 

 

 

От 1994год. , компания “Unica Group” е водещ лидер в производството на кабинетни и домашни избелващи системи. С повече от двадесетгодишен опит и благодарение на непрекъснатите инвестиции в научноизследователската дейност, “Unica Group” е на водеща позиция в избелването на глобалния пазар.

 

 

Beverly Hills Formula™ е ирландска марка, производител на висок клас избелващи продукти за орална хигиена (пасти за зъби и води за изплакване). Продуктите, които марката предлага, са разнообразни и съобразени с индивидуалните нужди на всеки. Общо се характеризират с висококачествена модерна формула, по която са разработени, избелващи зъбите свойства, и с това, че не съдържат абразиви, които нараняват зъбния емайл.

Повече информация за продуктите на марката можете да намерите на официалният сайт за Бълагария www.beverlyhillsformula.bg

 

 

 

Silver Care™ или “Сребърна защита за вашите зъби!”, както е мотото на марката, е италианска фирма, произвеждаща продукти за орална хигиена (пасти за зъби, четки, конци за зъби и др.), които имат специално антибактериално действие, дължащо се на сребърните йони, участващи в тяхната разработка. Всеки продукт от серията се характеризира със специфични антисептични и антибактериални свойства, дължащи се на силата на среброто.

 

Абонирайте се за актуални оферти!
Благодарим Ви, че се включихте! Вече ще получавате всичките ни актуални промоции.
Scroll to Top
За поръчка или повече инфо