За нас

Добре дошли в уеб страницата на фирма “Е.М. 23-Консидент” ООД. Ако желаете да получите достъп до информация, относно цените на продуктите, които предлагаме, трябва да се регистрирате. Регистрацията е безплатна и ще Ви отнеме само няколко секунди. Направете своята заявка online и ние ще се свържем с вас за уточняване на датата за доставка. Доставките се извършват в рамките на седем работни дни, като заплащането се извършва в деня на доставка на куриера (т.нар. “наложен платеж”). За поръчки над 120.00 лева транспорните разходи са за наша сметка. Не забравяйте всеки месец да се информирате за текущите промоции ( секция промоции).
Фирма “Е.М. 23- Консидент” ООД е основана през 1991 година и оттогава до днес упорито работи за въвеждането и налагането на дентални продукти, които осигуряват на зъболекарите отлични резултати и клиничен комфорт, а на пациентите – спестяване на време и безболезнено лечение. През цялото време на нашето съществуване, ние сме предоставяли на зъболекарската професия висококачествени иновационни материали. Нашата цел е уважаваните ни клиенти да са на гребена на вълната в своята професия, а техните пациенти да имат здрави, красиви зъби и чаровни усмивки. Наши партньори са световно известни фирми, които създават новите, високотехнологични продукти за стоматологията и са синоним на качество и ефективност.
Всички продукти, които фирмата ни предлага, са отличени с 4 или 5 звезди в “Reality Report”. С нашите материали лечението е по-сигурно, по-трайно, по-безболезнено и много по-бързо.